Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на полагање на ризата на Пресвета Богородица 31 август / 13 септември 2021

Богородице Приснодево, заштитнице на луѓето,ризата и појасот на твоето пречисто телоси ги дарила на твојот град како моќна ограда,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: