Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на св. Христов Столпник Симеон1 септември / 14 септември 2021

Симеоне свети подвижниче,подвиг пред Господа голем принесе,надминувајќи ја човечката природа на столб се подигна.Пастирот Христос преку тебе светилник на столбот постави,да свети по сите краишта земни,да се распространува светлината Христова,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: