Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вирџилиу Георге: КОВИД 19 – БОЛЕСТ НА ЕГОИЗМОТ

 За „Ковид“ зборува сиот свет. Не постои дом во кој не се слушаат коментари, ден а да не се спомне името на овој вирус, или да не зборуваме за пандемијата што го сврте светот наопаку. Ке вклучиш ТВ или радио, или само сакаш да направиш некое пребарување на интернет, а од некаде на страницата те потсетуваат за „Ковид 19“. По сѐ изгледа само така можеме да кажеме дека сме во тек со актуелноста.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: