Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

„Здрав сум затоа што сакам да бидам“

Луѓето создадоа навика за црно размислување, и јас секогаш нагласувам дека треба да се бори против негативното и веројатно ги иритирам оние што не го сакаат оптимизмот. Нормален човек го сака животот и луѓето. Ме нервира одбивањето на некои луѓе да ја прифатат оптимистичката страна на животот, желбата да останат во омраза, што тие избираат да шират негативни пораки и негативна енергија. Не можеш така подобро да се чувствуваш.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: