Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Молитви кон Пресвета Богородица за секој ден во седмицата (втор дел)

Не се одвраќај од мене валканиот: бидејќи Те имам Тебе за единствена утеха во мојот живот, О Дево Маријо Богородице, и се дрзнувам само Тебе во секоја мака да Ти прибегнувам: не ме напуштај, туку и во овој живот и во часот на мојата смрт дојди ми на помош, моја Помошничке, бивајќи победителка над засрамените мои непријатели, кои се ништожни пред Тебе, Господарке и Посредничке на моето спасение. Амин.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: