Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар и кондак на Св. Ксенија Петерсбуршка

Тропар на св. Ксенија, глас 7 Откако ја возљуби осиромашеноста Христова, од бесмртната трпеза сега се насладуваш. Со привидно безумство го изобличи безумството на светот, со крсно смирение силата Божја си ја примила. Затоа дар на чудотворна помош стекна, блажена … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: