Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Православен молитвеник на англиски јазик

Во издание на Австралиско-новозеландската епархија, излезе од печат Православeн молитвеник на англиски јазик. Изданието е достапно за верниците и може да се најде во сите цркви и манастири на Епархијата.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: