Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Нарушувањето на типикот

http://k007.kiwi6.com/hotlink/4fhsleu17c/tipik_sveti_otci.mp3 Неколку светоотечки поуки околу почитувањето на типикот, за важноста на ваквите послушанија, како и за тоа дека типикот не е само зборник на одредени правила. Текстот го чита ѓакон Димитар Арсовски.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: