Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Преумувањето на туризмот

Размислувам, можеби и нема да е лошо годинава да ја поминеме “туристичката сезона” дома. Тоа е убава можност да се свртиме кон себеси и да ја согледаме сопствената земја како туристичка дестинација, а не како земја од која за одмор треба да се излезе, земја со еден и единствен туристички центар. Неспорно, Охрид и езерото […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: