Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Прост народ (sic!)

Правам муабет денес со еден мајстор, одговорен и чесен човек, со семејство и деца. Јас со заштитна маска цело време, тој без. „Која превара е ова со коронава што ја измислија…“, почна да ми прави муабет. Не му притивречев. Само се насмевнав (колку што можев со маската на лице) и брзо сменив тема. Размислувам и, […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: