Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Беседа за првосвештеничката молитва на Исус Христос

Ова го кажа Исус, па ги подигна очите Свои кон небото и рече: „Оче, дојде часот; прослави Го Својот Син, за да Те прослави и Синот Твој, како што си Му дал власт над секое тело, та на сѐ што си му дал, да му даде вечен живот. А животот вечен е тоа, да Те … Продолжи со читање Беседа за првосвештеничката молитва на Исус Христос

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: