Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Собири и „собири“

Ако нешто ми е мачно, тоа е кога неупатени во мојата научна и стручна област ќе почнат баш за неа да се поставуваат како авторитети. Како што не можам јас да делам памет за медицина, така не може ниту еден медицинар да наложува дали и како ќе функционира богослужението и литургискиот живот. Литургијата е животна […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: