Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ПОКАЈАНИЕ – Ден Втори, Втора Седмица

Вo домoт на Мојот Отец има многу места за живеење Исполнет со радост, монахот Јоасаф се чудел како овие луѓе дошле на ова место и се прашувал на кого му припаѓа таа толку прекрасна градина со чудни дрвја и кои се нејзините жители. Додека размислувал за тоа, тој се сетил на евангелските зборови: Вo домoт […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: