Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Недела 12-та по Педесетница (…пази ги заповедите)

Недела 12-та по Педесетница Пречистата и пресвета Дева Богомајката Марија е почесна од херувимите и пославна од серафимите, апостолите доаѓаат пред сите светители, светителите пред другите угодници, a останатите угодници пред обичните спасени. Совршени се тие кои co силата на името на Господа Исуса Христа освен себе спасија и многу други. А спасени се и […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: