Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ИДНИОТ СУД – СВ. НИФОНТ

ИДНИОТ СУД – СВ. НИФОНТ „…По сите нив, пред Господа биле донесени оние што се покајале за своите гревови, но немале доследен духовен живот, со молитва, пост и останатото што нашата Црква го одредува. Тие се оддалечиле од лукавите дела, но не пра-веле добра со ревност и точност. – И тоа што го избегнавте пеколот […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: