Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

[audio] Сеопштиот, последен Божји Суд

Пред Великиот Пост има четири подготовителни Недели и тие се наречени: на митарот и фарисејот, на блудниот син, месопустнаа и сиропустна. Неделата месопустна се вика и Недела на Страшниот суд, затоа што во тој ден го споменуваме сеопштиот, последен и Страшен суд. Овој суд е неизбежен и сигурен, како што за секого од нас е … Продолжи со читање [audio] Сеопштиот, последен Божји Суд

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: