Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Молитва пред Светата Причест oд св. Макариј Велики

Знам, Господи, дека недостојно се причествувам со Твоето пречисто Тело и со Твојата драгоцена Крв, знам дека сум виновен и дека го јадам и пијам своето осудување, бидејќи не размислувам за Твоето Тело и за Твојата Крв, Христе и Боже … Continue reading →

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: