Најнови објави

Весникар - најчитани статии

Мрежни бројки

 • 39
  членови
 • 8
  пријателства
 • 842
  постови
 • 23
  мислења
 • 22
  видеа
 • 1.670
  видеа
 • 31
  видео
 • 2
  прашање
 • 1
  гласано прашање
 • 1
  друштво
 • 1
  статија
 • 6
  форум теми
 • 58
  слики

Корисници - најнови видеа

Православен Дневник

Корисници - најнови членови

Корисници - најнови сликовници

Блог - најнови написи

 • Судирот на Верата и хуманизмот

  Бидејќи Верата учи за Бог, Кој е единствениот кој е Добар, Кој е единствениот кој е Љубов, тогаш учењето преку Верата во Бог е единственото учење (Богоспознанието, Богословијата, Веронауката...

   МПЗ „Тврдокорни“   

Упатница МПЗ Тврдокорни

Форум - најнови теми

 • Темата е збирка на опишани случувања при кои преку вер...  повеќе
 • Собрани содржини со претскажувања на прозорливи православни духо...  повеќе
 • Тема со упатства за користењето и работата на Македонската Друшт...  повеќе
 • Оваа тема е посветена на изведбата „Да живееме заедно како...  повеќе
 • Оваа тема се однесува на содржини и разговори каде теоретски и и...  повеќе

Форум - најнови постови

 • Old Testament Prophecies Of Jesus Christ That Were Fulfilled In ...  повеќе
 • КО НА ХРИСТА И ХРИШЋАНЕ УДАРИ: Kако су прошли мучитељи хришћана
  ...  повеќе
 • Еве што за сето ова пишува еден од најавторитетниот отец и учите...  повеќе

Оддели - Видеозбирка

Кои се Новостите!?

 • Сард
  Сард додаде 12 видео(а) во каналот Седьмой Ангел:
  Оддел:
  Канал православного видеопортала "Седьмой Ангел" - http://sevenangel.ru/ . Приглашаем Вас смотреть без ограничений фильмы о конце света и жизни после смерти, воспитании детей и христианских святынях, а так же пороках современного общества и тайнах мира, и ещё многом, многом другом.. Заходите, будет интересно!
  • пред 8 час/а
 • Сард
  Сард додаде 4 видео(а) во каналот Седьмой Ангел:
  Оддел:
  Канал православного видеопортала "Седьмой Ангел" - http://sevenangel.ru/ . Приглашаем Вас смотреть без ограничений фильмы о конце света и жизни после смерти, воспитании детей и христианских святынях, а так же пороках современного общества и тайнах мира, и ещё многом, многом другом.. Заходите, будет интересно!
  • пред 8 час/а
 • Сард
  Сард додаде 12 видео(а) во каналот Седьмой Ангел:
  Оддел:
  Канал православного видеопортала "Седьмой Ангел" - http://sevenangel.ru/ . Приглашаем Вас смотреть без ограничений фильмы о конце света и жизни после смерти, воспитании детей и христианских святынях, а так же пороках современного общества и тайнах мира, и ещё многом, многом другом.. Заходите, будет интересно!
  • пон. во 13:00
 • Сард
  Сард додаде 25 видео(а) во каналот Седьмой Ангел:
  Оддел:
  Канал православного видеопортала "Седьмой Ангел" - http://sevenangel.ru/ . Приглашаем Вас смотреть без ограничений фильмы о конце света и жизни после смерти, воспитании детей и христианских святынях, а так же пороках современного общества и тайнах мира, и ещё многом, многом другом.. Заходите, будет интересно!
  • јануари 20
 • Сард
  Сард додаде 12 видео(а) во каналот AgapeIsHs:
  • јануари 16
 • Сард
 • Сард
  Сард
  Тројно се зголеми процентот на Руси кои се против Абортус !!!
  • јануари 15
 • Сард
  Сард
  Шефот на Обединетите нации со нова глобална политика : "Нема повеќе граници"
  • јануари 15
 • Сард
  Сард Кога еден ден беше запрашан, во што се разликува грешникот од
  праведникот кој ја спасува својата душа, Св. Серафим одговори: Само во
  својата решителност …

  повеќе
  • јануари 15
 • Сард
  Сард додаде 17 видео(а) во каналот AgapeIsHs:
  • јануари 15
 • Сард
  Сард додаде 2 видео(а) во каналот AgapeIsHs:
  • јануари 15
 • Сард
  Сард додаде 3 видео(а) во каналот AgapeIsHs:
  • јануари 14
 • Миле Миланоски
  Миле Миланоски Света Гора за познатиот американски фотограф Даглас Литл (Douglas Alfred Demetrios Lyttle) не беше само место на вдахновение за неговото уметничко творештво. Беше ковчег на Православието каде што се вдлабочуваше во своите духовни потраги во текот на 45 години.
  Американецот Даглас што стана православен Димитриј - † Бигорски манастир
  • 16 декември 2017
 • Миле Миланоски
  Миле Миланоски Да допуснем, че някой е непорочен и е достигнал върха на
  добродетелта; все още не виждам с какво знание като се е снабдил, на
  каква сила като се надява, той ще се реши на такова началстване. Защото
  да управляваш човека, най-хитрото и изменчиво животно,...  повеќе
  • 08 декември 2017
 • Миле Миланоски
  Миле Миланоски
  ВИЂЕЊЕ С. Р. О ЕКУМЕНИЗМУ – Архимандрит др Никодим Богосављевић
  • 10 ноември 2017